Da Attilio

Da Attilio stamt al uit 1976 en met recht en zonder enige schroom mogen ze zich dan ook het oudste Italiaanse specialiteitenrestaurant in het centrum van Breda noemen. De kaart is divers. Een uitgebreide menukaart met pizza's, pasta's, vlees en visgerechten die je met mooi weer ook op het terras kunt nuttigen. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Bij Da Attilio kun je toegankelijk Italiaans eten tegen een scherpe prijs.

Da Attilio

Contactgegevens

Adres:
Grote Markt 35
4811 XP - Breda

https://da-attilio.nl

Bestel direct online via:
Thuisbezorgd.nl

Openingstijden

Ma.
12:00-22:00
Di.
12:00-22:00
Wo.
12:00-22:00
Do.
12:00-22:00
Vr.
12:00-22:00
Za.
12:00-22:00
Zo.
12:00-22:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen.

Meer Italiaanse restaurants in Breda

Intermezzo

Intermezzo

Intermezzo is een sfeervol Italiaans, mediterraans restaurant met overheerlijke pizza's tot aan luxe vis- en vleesgerechten.

De Pasta Kantine

De Pasta Kantine

Bij De Pasta Kantine kun je terecht voor lekkere en eenvoudige gerechten volgens Italiaans gebruik met biologische producten.

Al Dente

Al Dente

Bij Al Dente in het centrum van Breda kun je terecht om tussen de middag lekker Italiaans te lunchen of 's avonds te dineren.

Happy Italy

Happy Italy

Bij fastfoodketen Happy Italy kun je spontaan langskomen om te genieten van pizza en pasta gerechten. Of wil je liever afhalen? Dat kan ook.

Schrijf een recensie over Da Attilio


Geef een cijfer.
Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Schrijf een ervaring.


Leg uit welke factoren hebben bijgedragen aan je positieve, negatieve of matige ervaring. Ook kun je delen wat het bedrijf volgens jou goed doet en hoe ze zich kunnen verbeteren. Maar houd het vriendelijk en netjes!