Al Dente

In het centrum van Breda kun je voor een heerlijke lunch of diner terecht bij Italiaans restaurant Al Dente. Je kunt bij Al Dente 's middags al kiezen uit de hele zeer uitgebreide menukaart. Dineren kan à la carte of je kunt kiezen voor het Classico Menu (3 gangen diner). Alle authentieke Italiaanse specialiteiten zijn terug te vinden op de menukaart en de porties zijn ruim bemeten. Ook de diverse begeleidende wijnen wordt met royale hand geschonken. Kortom een intiem Italiaans restaurant met de goede sfeer.

Al Dente

Contactgegevens

Adres:
Nieuwe Ginnekenstraat 20
4811 NR - Breda
076-5204333

https://www.aldentebreda.nl

Openingstijden

Ma.
12:00-23:00
Di.
12:00-23:00
Wo.
12:00-23:00
Do.
12:00-23:00
Vr.
12:00-23:00
Za.
12:00-23:00
Zo.
gesloten

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen.

Meer Italiaanse restaurants in Breda

Intermezzo

Intermezzo

Intermezzo is een sfeervol Italiaans, mediterraans restaurant met overheerlijke pizza's tot aan luxe vis- en vleesgerechten.

Barlucca

Barlucca

Barlucca is een sfeervol Italiaans restaurant op het Van Coothplein met een gevarieerde menukaart vol Italiaanse gerechten en specialiteiten.

Happy Italy

Happy Italy

Bij fastfoodketen Happy Italy kun je spontaan langskomen om te genieten van pizza en pasta gerechten. Of wil je liever afhalen? Dat kan ook.

Da Attilio

Da Attilio

Da Attilio is een authentiek Italiaans restaurant gevestigd op de Grote Markt. Ze hebben heerlijke pizza's, pasta's, vlees en visgerechten.

Schrijf een recensie over Al Dente


Geef een cijfer.
Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Schrijf een ervaring.


Leg uit welke factoren hebben bijgedragen aan je positieve, negatieve of matige ervaring. Ook kun je delen wat het bedrijf volgens jou goed doet en hoe ze zich kunnen verbeteren. Maar houd het vriendelijk en netjes!