De Pasta Kantine

Bij Italiaans restaurant De Pasta Kantine in het centrum van Breda kun je terecht voor een smaakvolle lunch of diner volgens Italiaans gebruik. Er worden biologische producten gebruikt voor verse pasta's, salades en desserts die à la minute worden bereid. Zowel de lunch- als dinerkaart bieden een ruime keuze uit authentieke pastagerechten, salades en desserts.

De Pasta Kantine

Contactgegevens

Adres:
Veemarktstraat 72
4811 ZJ - Breda

https://www.depastakantine.nl

Openingstijden

Ma.
17:00-22:00
Di.
gesloten
Wo.
12:00-22:00
Do.
12:00-22:00
Vr.
12:00-22:00
Za.
12:00-22:00
Zo.
12:00-22:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen.

Meer Italiaanse restaurants in Breda

Intermezzo

Intermezzo

Intermezzo is een sfeervol Italiaans, mediterraans restaurant met overheerlijke pizza's tot aan luxe vis- en vleesgerechten.

Da Attilio

Da Attilio

Da Attilio is een authentiek Italiaans restaurant gevestigd op de Grote Markt. Ze hebben heerlijke pizza's, pasta's, vlees en visgerechten.

Al Dente

Al Dente

Bij Al Dente in het centrum van Breda kun je terecht om tussen de middag lekker Italiaans te lunchen of 's avonds te dineren.

Barlucca

Barlucca

Barlucca is een sfeervol Italiaans restaurant op het Van Coothplein met een gevarieerde menukaart vol Italiaanse gerechten en specialiteiten.

Schrijf een recensie over De Pasta Kantine


Geef een cijfer.
Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Schrijf een ervaring.


Leg uit welke factoren hebben bijgedragen aan je positieve, negatieve of matige ervaring. Ook kun je delen wat het bedrijf volgens jou goed doet en hoe ze zich kunnen verbeteren. Maar houd het vriendelijk en netjes!