Intermezzo

Intermezzo is een intiem en sfeervol Italiaans, mediterraans restaurant in het centrum van Ulvenhout aan de rand van de gemeente Breda. Gevarieerde Italiaanse gerechten van overheerlijke pizza's tot aan luxe vis- en vleesgerechten. Huisgemaakte pasta gerechten en niet te vergeten de huisgemaakte Tiramisu als dessert. Het zal u voor een heerlijke culinaire verrassing in een gezellige ambiance bij Intermezzo aan niets ontbreken.

Intermezzo

Contactgegevens

Adres:
Dorpsstraat 17
4851 CJ - Ulvenhout

https://intermezzo-ulvenhout.nl

Openingstijden

Ma.
gesloten
Di.
gesloten
Wo.
17:00-22:00
Do.
17:00-22:00
Vr.
17:00-22:00
Za.
17:00-22:00
Zo.
17:00-22:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen.

Meer Italiaanse restaurants in Breda

Barlucca

Barlucca

Barlucca is een sfeervol Italiaans restaurant op het Van Coothplein met een gevarieerde menukaart vol Italiaanse gerechten en specialiteiten.

Happy Italy

Happy Italy

Bij fastfoodketen Happy Italy kun je spontaan langskomen om te genieten van pizza en pasta gerechten. Of wil je liever afhalen? Dat kan ook.

Da Attilio

Da Attilio

Da Attilio is een authentiek Italiaans restaurant gevestigd op de Grote Markt. Ze hebben heerlijke pizza's, pasta's, vlees en visgerechten.

De Pasta Kantine

De Pasta Kantine

Bij De Pasta Kantine kun je terecht voor lekkere en eenvoudige gerechten volgens Italiaans gebruik met biologische producten.

Schrijf een recensie over Intermezzo


Geef een cijfer.
Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Schrijf een ervaring.


Leg uit welke factoren hebben bijgedragen aan je positieve, negatieve of matige ervaring. Ook kun je delen wat het bedrijf volgens jou goed doet en hoe ze zich kunnen verbeteren. Maar houd het vriendelijk en netjes!