Barlucca

Barlucca is een sfeervol Italiaans restaurant in centrum Breda met een gevarieerde menukaart vol Italiaanse gerechten en specialiteiten is het de perfecte plek voor een gezellige avond uit. Zo staan er verschillende antipasti op, die perfect zijn om te delen tijdens een lekkere borrel. Maar u vindt er ook à la carte gerechten die bij het seizoen passen. Naast de rijk belegde pizza's worden er smaakvolle pasta's en heerlijke vlees- en visgerechten geserveerd waarbij passende wijnen niet kunnen ontbreken.

Barlucca

Contactgegevens

Adres:
Van Coothplein 24
4811 NG - Breda

https://barlucca.nl

Openingstijden

Ma.
17:00-22:00
Di.
gesloten
Wo.
17:00-22:00
Do.
17:00-22:00
Vr.
17:00-22:00
Za.
17:00-22:00
Zo.
17:00-22:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen.

Meer Italiaanse restaurants in Breda

Happy Italy

Happy Italy

Bij fastfoodketen Happy Italy kun je spontaan langskomen om te genieten van pizza en pasta gerechten. Of wil je liever afhalen? Dat kan ook.

De Pasta Kantine

De Pasta Kantine

Bij De Pasta Kantine kun je terecht voor lekkere en eenvoudige gerechten volgens Italiaans gebruik met biologische producten.

Da Attilio

Da Attilio

Da Attilio is een authentiek Italiaans restaurant gevestigd op de Grote Markt. Ze hebben heerlijke pizza's, pasta's, vlees en visgerechten.

Intermezzo

Intermezzo

Intermezzo is een sfeervol Italiaans, mediterraans restaurant met overheerlijke pizza's tot aan luxe vis- en vleesgerechten.

Schrijf een recensie over Barlucca


Geef een cijfer.
Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Schrijf een ervaring.


Leg uit welke factoren hebben bijgedragen aan je positieve, negatieve of matige ervaring. Ook kun je delen wat het bedrijf volgens jou goed doet en hoe ze zich kunnen verbeteren. Maar houd het vriendelijk en netjes!