Nagoya

Wil je genieten van heerlijke Japanse en Chinese gerechten zoals lekkere grill gerechten of sushi in de omgeving van Breda, dan kies je voor Sushi & Grill Nagoya Ulvenhout. Sushi & Grill Nagoya ligt net ten zuiden van Breda en zorgt voor de juiste Oosterse sfeer beleving. Naast een goede locatie om te genieten van sushi, worden er ook heerlijke grill gerechten geserveerd. Voor een vast bedrag geniet je onbeperkt van lekkere sushi en voor de liefhebbers van een stukje vlees en vis of toch de vegetariër, is er voor ieder wat wils.

Nagoya

Contactgegevens

Adres:
Dorpstraat 55
4851 CK - Ulvenhout

https://www.nagoya-ulvenhout.nl

Openingstijden

Ma.
gesloten
Di.
16:00-22:00
Wo.
16:00-22:00
Do.
16:00-22:30
Vr.
16:00-22:30
Za.
16:00-22:30
Zo.
16:00-22:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen.

Meer All you can eat in Breda

Red Apple

Red Apple

Bij restaurant Red Apple kun je onbeperkt genieten voor een vaste prijs van Aziatische, maar ook Franse en Zuid-Amerikaanse gerechten.

Ume

Ume

Bij Ume kunt u onbeperkt genieten van bijna 100 verschillende gerechten zoals sushi, salades, en warme teppanyaki-, grill- en wokgerechten.

Tafelen

Tafelen

Bij restaurant Tafelen geniet je onbeperkt van wereldgerechten tegen een vaste all-in prijs inclusief frisdrank, bier en wijn.

Kanazawa

Kanazawa

Kanazawa is een Japans Sushi & Grill restaurant waar je voor een vast bedrag onbeperkt kunt lunchen of dineren.

Schrijf een recensie over Nagoya


Geef een cijfer.
Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Schrijf een ervaring.


Leg uit welke factoren hebben bijgedragen aan je positieve, negatieve of matige ervaring. Ook kun je delen wat het bedrijf volgens jou goed doet en hoe ze zich kunnen verbeteren. Maar houd het vriendelijk en netjes!